Enkeleitä onko heitä...

20.44


Suojelusenkeli. Enkelin olen tehnyt tyttärelleni. Sen saa seinälle roikkumaan tai sitten vaikkapa hyllynpäälle istumaan.


Näitä pehmoisia sydämiä on tullut tehtyä vaikka minkälaisia, tässä yksi niistä, joka koristaa olohuoneessamme peiliä. Peili on aidosti vanha ja huonoksi mennyt peili, pelastin sen ja kehystytin uudestaan. Omasta mielestäni se ainakin on kaunis, vaikka "rikki" onkin.


Purkin tuikkuineen päivineen ostin Tiimarista. Mielestäni purkki oli vastustamaton ja pakkohan se oli saada, vaikka omistankin jo useammankin kappaleen erilaisia purkkeja, tuntuu ettei niitä kuitenkaan koskaan voi olla liikaa! Lisäsin purkkiin vielä söpöä nauhaa ja lapun, missä on seuraava teksti: "Sähkökatkoksen sattuessa, ota tästä!" Jostain pitäisi tietty vielä löytää purkin viereen söpö tulitikkurasia, tai sitten päällystän sen itse, nimittäin eipä niillä kynttilöillä mitään sähkökatkoksen sattuessa tee, jos ei ole millä sytyttää!

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H