Kangaspussukat

22.10Yö on luovuuden aikaa...

Perjantain ja lauantain välisenä yönä piti taas ompelukoneella huristella, kun löysin herkullisen kankaan. Näitä pussukoita on tullut tehtyä läjä päin, eri kuoseilla. Näihin on hyvä käyttää jämäkankaita ja kaikkia ihania nappeja, nauhoja, pitsejä ja mitä ikinä keksiikään. Itse olen pussukoihin säilönyt pinneistä ja pampuloista lähtien. Aina vuodenaikaan sopien yksi pussukka tomii kettiössäni servettipussukkana. Tosi käteviä ja nopeita tehdä!

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Hei,
  mieli tekisi kanssa tehdä muutama pussukka itselleni. En vain oikein keksi miten noita tehdään. Onko laittaa ohjetta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Micaela!

   Pahoittelut myöhäisestä vastauksesta. Ei tässä mennytkään kuin vuosi ennenkuin palasin blogini pariin. Varsinaista ohjetta kangaspussukoista ei ole, mutta voin tehdä ohjeen blogiini hieman myöhemmin, jos vain vielä haluat.

   Poista
 2. Tuollaiset pussukat on kyllä niin monikäyttöisiä ja niihin saa juuri hukutettua kaikki ylimääräiset napit ja pitsit sun muut ihanuudet, aivan niin kuin kirjoititkin! (: Liityin lukijaksi kivaan blogiisi!

  Terv. Kristiina
  http://62nelionnelikko.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kristiina! Mukavaa kun liityit blogini lukijaksi :) Käyn kuristamassa myös sinun blogiasi! Nuo pussukat on kyllä käytännöllisiä ja niitä on niin mukava tehdä, kun saa nopeasti näkyvää aikaiseksi.

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H