Ideoita pukkaa...

23.00

Kaikkea kivaa on tullut askarreltua ja tehtyä, mutta mitään tuotostani en ole vielä tänne onnistunut saamaan. Tuntuu kesä tuoneen mukanaan niin paljon kaikkia uusia ideoita, ettei aika riitä, vaikka päivät pitempiä valoisuuden vuoksi onkin.
Blogin perustamista mietin kauan aikaa ja tässä sitä nyt ollaan kokeilemassa bloggaamisen ihmeellistä maailmaa, saas nähä osaanko mitään.Tarkoitukseni olisi tänne blogiini kerätä tekeleitäni ja ideoitani mitä nyt tulee tehtyä. Tää blogi toimisi vähän niin kuin "päiväkirjanani" minne saisin taltioitua tekeleitäni ja jospa joku toinen sitten niistä inspiroituisi ja saisi uusia ideoita itselleen :)  Nyt keväällä on tullut paljon ompelukoneella hurjasteltua yötä myöten. Uusia liivimekkoja on tullut tehtyä, kravatteja, pussukoita, sydämiä jne... Puutarhassakin on tullut kynnet pilattua. Leipominen ja kokkaaminen on myös lähellä sydäntäni. Tällä viikolla on tullut kokeiltua uutta jogurttimansikkajäättelö-ohjetta. Oli kyllä namia. Muuntelin vähän ohjetta. Ohjeessa oli niin paljon mansikoita, että en malttanut vielä näillä mansikan hinnoilla ostaa kuin yhden 250g rasian mansikoita ja korvasin loput mansikat tummansuklaan palasilla ja TOIMI! Viikonloppuna ajattelin testata jätsiä taas uudestaan, kun tulee sukulaisia kylään ja voisin silloin yrittää ottaa myös kuvan tekeleestä ja lisätä ohjeen, niin jos joku innostuu, voipi kokeilla kyseistä jätskiä!

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H