Koristetyynyt pellavakankaasta

14.43

 22.10.2014
Pitäisiköhän  ommella itselle samanlaiset?
Tällaiset koristetyynyt lähti tyytyväiselle asiakkaalle. Tyynyt olen ommellut pellavakankaasta ja koristeeksi olen lisännyt pitsinauhaa  ja tietysti nappeja! Saas nähdä koska kirpputorilta ostamani nappivarasto on käytetty loppuun. Vielä ainakin riittää moneen askarteluun ja ompeluun koristeeksi.

Koristetyynyt olen ommellut perustyynyliinan-mallilla, tietty sisätyynyn mitoilla. Sisätyynyn saa näin kätevästi ja helposti piiloon, ilman että tyynyn reuna näkyy. Pellavakankaan alle olen ensin ommellut levyvanua, näin koristetyynyliinasta saa tukevamman. Nauhat toimivat niin kiinnityksenä, kuin koristeena. Yksinkertaiset, mutta samalla näyttävät koristetyynyt! Vai mitäs miltä olette?

Tyynyjen nauhat on ommelttu myös pellavakankaasta.
Uusi ihana "käsikoruni". Tällainen on jokaisen ompelijan unelma! Nuppineula "käsikoru" löytyy TÄÄLTÄ!
Myös tyynyjen kankaat ja pitsi on ostettu Alajärven Kangaskulma-MY-H:sta. Yhteystiedot löytyvät TÄÄLTÄ!
Lähikuva rusetista.
Voikohan koristetyynyjä olla koskaan liikaa?


Lue myös nämä :)

2 kommenttia

  1. Kauniit on ja tunnelmalliset! Tuskin noita koristetyynyjä koskaan liikaa on :) Niin kuin ei vissiin torkkupeitteitäkään, olen meinaan nyt tullut sellaiseen tulokseen tänä syksynä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Samaa mieltä! Sitä paitsi, kun vanhan koristetyynyn päälle saa aina sisustusinnostuksen iskiessä tehtyä uuden päällisen, joten säilytystilaakaan ne ei kovasti vie!

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H