Timanttisia herkkuja

15.45

6.2.2017


Ystävänpäivän lähestyessä vaihtui  Kultasepänliikkeen Kello ja Kulta Hipun vitriini ja ikkunasomisteet romanttisempaan suuntaan. Talvinen teema jatkuu edelleen lumihiutaleineen hiihtolomaan asti, mutta osa lumesta lakaistiin jo pois. Lumisien somistuksien tilalle ja sekaan tuli ripaus rakkautta, höystettynä kullalla ja kimalluksella. Täällä ja täällä pääset näkemään aikaisempia tekemiäni somistuksia.


Tähän ystävänpäivä teemaan sopivaan somistukseen sain idean tyhjästä sydämen mallisesta suklaarasiasta. Suklaiden tilalle keksin laittaa timanttisormuksia! Suklaarasian punainen ulkomuoto koki muutoksen päästessään käsittelyyni ja näin se sopi paremmin muiden kultaisten sydänrasioiden ja koristeiden sekaan.

Näitä somistuksia askarrellessani en säästellyt kultaa tai kimallusta! Puinen Love - teksti sai pintaansa Inka Gold - vahan, jonka jälkeen lisä kimallusta antamaan laitoin vielä kohopulveria. Ohjeet kuinka tätä kohopulveria käytetään löydät Täältä. Kohopulveri käsittelyn saivat kaikki ikkunoille tulevat rasiat ja sydän koristeet.

Ja kuten aikaisemmissakin somistuksissa, tässäkin on vain pintaraapaisu kuvina. Parhaiten näitä herkkuja pääset ihastelemaan paikan päälle Kello ja Kulta Hippuun.

Kimaltelevat ystävänpäivä askartelumateriaalit Sinellistä!

Joululahjaksi saatu suklaarasia päätyi ehostuksen jälkeen koruliikkeen ikkunaan somisteeksi.
Osa timanttisista herkuista on jo "naposteltu" ;)


Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H