Ystävänpäivä hempeilyä

14.39

14.2.2017


Lapset piirtelivät vahaliiduilla ja innostuin hetkeksi kotitöiden keskeltä itsekin istahtamaan piirustustuokioon mukaan. Lopputuloksena syntyi ylihempeä ystävänpäiväkortti.Hempeä ystävänpäiväkortti on tehty mustalle kartongille Art Crayon vahaliiduilla.
Aivan aluksi leikkasin pyöreän sapluunan, minkä avulla väritin kuun. Kuuta varjostin hankaamalla sitä sormilla ja lisäämällä joukkoon sinistä ja mustaa kuun kraatereiksi. Sapluuna esti hyvin liidun leviämisen muualle paperiin ja lopuksi hieman sormilla levittelin kuun reunoja, jotta sain ympärille "hohtoa". Tekstit maalasin askyyrlimaaleilla. Kimallusta sekaan lisäsin mustalla kimallevärillä ja lasten tarrakorviksilla.

Kermaisen pehmeät Art Crayon vahaliidut on monikäyttöisiä. Niiden avulla saa piirretyä tarkkojakin muotoja tai sitten värejä saa helposti sekoitettua keskenään. Nämä vahaliidut ovat myös siitä hyvät, että kuivuttuaan värit eivät enää sekoitu keskenään. Värit ovat myös vesiliukoisia joten ne soveltuvat hyvin myös märkätekniikoille. Meidän perheen askartelijoiden suosikki liidut!


Art Crayon vahaliidut ja kimalleväri Askartelija.fi.

Art Crayon vahaliiduilla saa tehtyä hyvinkin tarkkaa jälkeä tai sitten värejä voi sekoittaa keskenään. Värien "sekoituksen" tein sormilla, kun olin ensin piirtänyt valmiin kuvan.

Lue myös nämä :)

3 kommenttia

  1. Upea kortti! Samat liidut on meidänkin suosikkeja, monikäyttöisiä ja kestäviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna Mi! Monikäyttöiset ja kestävän liidut todellakin ovat! Kokeilin jopa hiustenkuivaajalla miten liitu reakoi ja hyvin lähti maali leviämään! Pitää vain vielä keksiä mihin sitä tekniikkaa hyödyntäisin...

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H