Hauskat ja helpot kiharat mehupilleillä

15.04

19.11.2014

Hurmaavat prinsessakiharat.
 Tässä helppo vinkki lasten hiustenlaittoon. Eikä maksa paljoa! Tarvitset vain kasan muovisia mehupillejä, harjan ja vettä hiusten kostuttamiseen. Voi tällä vinkillä laittaa omatkin hiukset. Mikseipä vaikka pikkujouluihin villit kiharat?

Hiukset voi jättää myös täysin auki.
 Tämä kiharapilvi syntyy niinkin helposti, kun kieputtamalla kostutetut hiukset pienissä osioissa mehupillin ympärille ja sen jälkeen pilli solmuun. Annetaan kuivua muutama tunti. Hiustenkuivaajalla voi nopeuttaa kihartumista. HUOM! Puhalla kylmällä.

Jos pystyy, niin mehupillit päässä voi nukkua myös yön yli, näin hiukset ovat varmasti tarpeeksi kihartuneet. Älä harjaa hiuksia auki, vaan auo kiharat sormilla, näin kiharoista ei tule liian pörröisiä.

Mitä pienempiä osioita jaksaa kiertää mehupillien ympärille, sitä ennemmän kiharaa! Kampausen voi halutessa viimeistellä hiuslakalla ja laittaa kosteisiin hiuksiin muotoilutuotteita, näin kiharoista saa todella kestävät!

Tarvitset vain kasan mehupillejä, harjan ja suihkepullon hiusten kostuttamiseen.
Leikin lomassa hiukset kuivuvat sopivasti kiharalle.
Halutessa latvoja voi viimeistellä suoristusraudalla.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H