Päällystetty rasia suloisesta lahjapaperista

21.37

26.11.2014
Ihana lahjapaperi löytyy TÄÄLTÄ! 
Kävin taas kerran täydentämässä askartelu- ja käsityövarastojani käsityöputiikki Paapossa ja löysin aivan ihanaa lahjapaperia! Niin ihanaa, että ajattelin, etteihän paperia malta repiä avatessa pakettia. Niinpä tein sellaisen lahjapaketin, missä lahjapaperi säilyy ehjänä ja rasiaa voi käyttää myöhemminkin.

Rasia ennen päällystystä.
Vanhempi tyttäreni pääsee viikonloppuna kaverisynttäreille ja lahjaksi synttärisankarille löysin paperinuken millainen itselläni oli lapsena! Paperinukke oli pakko ostaa tietenkin myös omille tytöilleni. Lisäksi lahjaan ostin vielä sakset ja puuvärit. Saksilla saa leikattua paperinuken vaatteet irti vihosta ja puuväreillä saa väritettyä nuken vaatteet. Rasian tein siksi, että sinne saa lahjan kauniisti piiloon, mutta myös siksi, että siellä paperinukke säilyy hyvänä.

Rasian olen päällystänyt niin, että olen ensin piirtänyt lahjapaperin nurjallepuolelle laatikon mitat ja sitten leikannut sen irti. Liimana käytin erikeeper-vesiseosta, eli olen ohentanut vedellä silmämääräisesti liimaa sopivan juoksevaksi. Liimattuani lahjapaperin kiinni, olen vielä sivellyt lahjapaperin muutamaan otteeseen vesi-liimasekosella, näin ollen paperi on kuivuttuaan kestävempää.

Kuvassa oleva paperinukke menee lahjaksi. Itselläni oli juuri samanlainen pikku tyttönä!
Kaunis lahjarasia valmiina.
Tyttäreni tekemä suloinen Hiiri-onnittelukortti.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H