Tilkuista henkareille uusi ulkomuoto ja ehostettu juhlamekko

13.07

4.11.2014

Juhlamekko sai arvoisensa henkarin!
Kaikkein kauneimmat pikku neitien mekot on kiva laittaa esille. Kauniita mekkoja kyllä löytyy, mutta muoviset ripustimet eivät innosta! Tästä syystä minun oli mentävä penkomaan tilkkuvarastojani ja hurahdin sitten yhden henkarin lisäksi koristelemaan muuutaman muunkin henkarin. Mielestäni kaikkein kaunein henkari pääsi mekon kanssa makuuhuoneeseemme somisteeksi.

Juhlamekko on ostettu valmiina kaupasta. Pientä viilausta se kuitenkin mielestäni kaipasi. Pariinkin kertaan mekkoa kävin katselemassa, mutta aina se jäi hyllyyn, koska se ei täysin miellyttänyt. Mekko kuitenkin lopulta päätyi ostoskoriini ja pienillä muutoksilla sain siitä mielestäni täydellisen! Ainakin itse tykkään kovasti! Lopussa kuvia mekosta.

Innostuin sitten tekemään muutaman muunkin henkarin. Naulakko on itse tehty.
Näitä henkareita ei tarvitse laittaa komeroon piiloon!
Nämä ihanat harmaat ja valkoiset puunapit löytyivät Paaposta. Tarkoitus oli laittaa ne koristeeksi muulle, mutta onneksi TÄÄLTÄ löytyy lisää!
Mekon helmiäisnapit ja harmaa pitsinauha on ostettu TÄÄLTÄ!
Mekon hopeisen rypytyksen olen leikannut pois ja laittanut tilalle harmaata pitsiä. Ruseteista kyllä tykkään, mutta tässä tapauksessa halusin poistaa rusetin ja laittaa tilalle jotain oman näköistä ja mitäs muuta kuin nappeja! Nämä napit ovat helmiäisnappeja ja kaupasta löytyi juuri  mekkoon täydellisen väriset napit!

Mekko alkuperäisessä kuosissaan.
Kyllä näin kauniin mekon kelpaa olla esillä!
Alkuperäinen juhlamekko ylemmässä kuvassa. Alemmassa kuvassa ehostamani mekkko. Kannattiko lähteä muuntelemaan mekkoa? Omasta mielestäni tuli paljon kauniimpi, mutta makuasioistahan ei voi (muuta kuin) kiistellä :)


Lue myös nämä :)

2 kommenttia

  1. Oma versiosi mekosta on jotenkin herkempi, tykkään kovasti! Nuo päällystetyt henkarit ovat olleet kauan minunkin to-do-listalla, kiitos muistutuksesta :) Henkarit ovat hienot!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos mukavista kommenteista Krista :) Juuri herkkyyttä mekkoon halusinkin lisää, kiva että se näyttää onnistuneen.

      Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H