Itse suunniteltu juhlamekko

10.53

4.8.2014
Jo joulun aikaan saimme kuulla mieheni kanssa pääsevämme juhlimaan häitä. Hääjuhlat olivat vain aikuisille, joten päätin panostaa juhla-asuuni kunnolla! (Lasten kanssa kun on myös mietittävä käytännöllisyyttä) Korkeat korkkarit, punaiset huulet ja ennen kaikkea juhlamekko viimeisen päälle!

 Ompelen kyllä mielelläni, mutta itselleni en juhlavaatteita tee, koska on vaikeaa saada hyvin istuvaa. Soitto ihanalle luotto ompelijalleni Pirkko Joensuulle ja täydellinen juhlamekko on valmis! Mekko on ommeltu mustasta satiinista.

Kampauksen ja meikin tein itse. Rohkaistuin laittamaan jopa punaiset huulet! Aluksi kyllä arastelin rohkeaa väriä ja pelkäsin huulipunan leviävän pitkin poskiani, mutta punaan kyllä toistekin huuleni!

 Ihania häitä saimme olla juhlistamassa! Sää oli yhtä kaunis kuin morsian, kampaus kesti ja
juhlamekko oli juuri sellainen kuin olin suunnitellut!

Tuhannet kiitokset vielä kerran Pirkolle ihanasta juhlamekosta!

Tässä luonnokseni, minkä pohjalta ompelija toteutti juhlamekkoni.
Aurinko häikäiee...
Juhlamekko takaa
Rouva valmiina juhliin!
Itse tehty juhlakampaus!

Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Hieno!
  Itselläni kun ei ole kokemusta pukujen teettämisestä, niin paljon tuollainen maksaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tuon mekon teettäminen tuli kaiken kaikkiaan maksamaan noin 215€. 180€ ompelijalle ja kankaat maksoi n.35€. Mielestäni ei paha hinta täydellisesti istuvasta käsityönä tehdystä juhlamekosta! Ja eipä tarvitse pelätä, että tulisi toinen samanlaisen vastaan, kun on itse suunniteltu :)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H