Juhlakampaus äidille ja tyttärelle

20.58

24.8.2014

Tyytyväinen asiakas tuli uudelleen :)

 

Tänä viikonloppuna sain tehdä sekä äidille, että tyttärelle kampauksen. Joku varmaan saattaa muistaakin, että toinen kampaus näyttää tutulta. Oikeassa olet jos näin muistat, nimittäin polkkahiuksiselle äidille tehtiin melkein samanlainen kampaus, kuin viimeksi. Tässä linkki, jos haluaa katsoa mitä edellisellä kerralla saatiin aikaan.

Lettejä tein hiukan selkeämmin, mutta muuten kampaus pysyi samanlaisena. Edellisen kampauskeen ihastuttiin niin kovasti, että se tuntui omantyyliseltä. Vaikka juhlakampaus on aina erilainen kuin arkikampaus, on silti tärkeää, että siinä tuntee olonsa kotoisaksi!

Tyttärelle toivottiin lettikampausta ja sellainen tehtiin kiharoiden kera. Lettikampaukset ovat helppoja tehdä ja ne ovat näyttävän näköisiä.  Leteistä saa helposti tehtyä kiharoilla ja pienillä hiuskoristeilla hyvinkin juhlavia kampauksia. Mikä parasta, tällä hetkellä letin ei edes tarvitse olla kovin tarkasti tehty, vaan pieni "rosoisuus" tuo tyyliä!

Juhlakampaukset takaa

Lettikampaus takaa.

Pampulan ympärille kiedoin hiuksia piilottamaan pampulan.

Juhlakampauksessa on letit molemmin puolin.

Polkkahiukset saa helposti näyttäväksi kampaukseksi.

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H