Synttärilahjaksi itsetehty pehmokruunu

15.15

15.8.2014
Huomenna pääsemme koko perheen voimin juhlimaan 5-vuotiaan prinsessan synttäreitä! Lahjaksi sankarille ompelin pehmokruunun, joita olenkin jo ennestään tehnyt omille neideille leikkeihin. Tämä kruunu sopii niin perheen pienimmälle prinsessalle, kuin isoimmallekin: sitä nimittäin pystyy säätämään tarranauhakiinnityksen avulla.

 Kruunu on ommeltu puuvillakankaasta ja sisällä kovikkeena toimii levyvanu. Vapaalla kädellä leikkasin kankaasta kruunun mallin. Pitsi ja kukkakoriste antaa viime silauksen! Kukkakoriste on tehty kapeasta organtsanauhasta taittelemalla.

Pitihän kruunulle saada myös arvolleen sopiva lahjarasia! Lahjarasia on ehostettu vanhasta rasiasta. Hiukan uutta maalia pintaan, silkkipaperia, pitsiä, nappia ja tietysti liimaa, niin johan oli rasia kruunulle valmis!

Kunhan pikkuneidit heräävät päiväuniltaan, niin askarrellaan vielä lahjaan sopiva kortti. Illalla silitän neitien juhlamekot valmiiksi ja sitten aamullla vain hiuskiehkurat kuntoon, niin voidaan aloittaa juhliminen!

Prinsessalle kruunu.

Nalle mallina! Hyvin sopii kruunu nallenkin päähän!

Omille prinsessoilleni olen jo ajat sitten ommellut nämä kruunut.

Tarrakiinnityksellä kruunun saa kätevästi säädettyä oikeaan kokoon. (Jos vaikka äitikin haluaa välillä kokeilla olla prinsessa:))

Kruunulle sopiva lahjarasia.

Kruunun saa kätevästi käärittyä rasiaan säilöön.

Lue myös nämä :)

2 kommenttia


 1. Saanko minäkin tuollaisen kruunun!
  toivoo Emma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Emma! Tule leikkimään tyttöjen kanssa, niin saat valita millainen kruunu sinulle tehdään :)

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H