Koristetyynyt etupihan uudelle terassille

14.12

13.8.2014
Tänä kesänä mieheni rakensi veljieni avustamana etupihallemme terassin. (Minäkin autoin maalaamisessa! Niin ja pidin rakennusmiehet ruuassa ja samalla huolehdin, ettei lapset pyöri jaloissa.) Kioski jonka olimme jo aikaisemmin rakentaneet etupihalle pysyi omalla paikallaan, lisäksi tuli lapsille prinsessa-teltta ja tietenkin jotain kivaa meille aikuisillekin: Ostimme uuden ihanan löhösohvan!

 Sohvalle koristeeksi ja myös lisäpehmusteeksi ompelin tyynyt. Kankaan tyynyihin löysin kävellesäni kangaskaupan ohitse, enkä voinut vastustaa kiusausta ostaa ale-laatikosta parimetriä ihanaa kangasta!

Kyllä meidän nyt kelpaa löhöillä uudella sohvallamme ja samalla seurata lasten leikkejä. Täytyy kyllä sanoa, että etupihalle tuli enemmän käyttöä ja takapihan terassi on jäänyt nyt vähemmälle huomiolle.

Tässä linkki kioskiin, jos haluat käydä kurkistamassa millaiselta etupihamme näytti ennen uudistusta. Tietenkään siitä ei aivan kokonaan etupihaamme näe, mutta jonkinlaisen kuvan kuitenkin saa.

Lähikuvaa uusista tyynyistä!

Kirja käteen, tuoremehua toiseen ja sitten vain nauttimaan!

Tyynyjen takana on piilosauma vetoketjulle. Tämä on ensimmäisiä ompelutekniikoita joita äitini lapsena minulle opetti ja edelleenkin ompelen tyynyt samalla tavalla!

Näin kätevästi ja siististi vetoketju on piilossa.

Lopuksi yleiskuva terassistamme. Saas nähä mitä ensi kesänä mieheni innostuu rakentamaan :)

Lue myös nämä :)

0 kommenttia

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H