15.luukku: Neitien tonttuasut

10.00

15.12.2015


Viime vuonna tekemäni tonttulakit mahtuivat tytöille vielä hyvin. Mitä nyt pienemmän neidin lakin kuminauhan ratkoin pois, mutta muuten sopivat! Jotain uutta jouluksi on kuitenkin aina kiva ommella ja tänä vuonna hurautin neideille tonttumekot.

Itse tykkään ja kovasti oli pikkutontutkin innoissaan uusista asuistaan. 

Metalliklipsit Paaposta.
Yksinkertaisen mallin helmaan tein rypytyskujan, kujaan kiristysnyöriksi laitoin mini ontelokudetta. Henkselipidikkeeksi laitoin metaliset klipsit, mitä käytetään myös esimerkiksi tuttinauhojen pidikkeenä.


Lue myös nämä :)

4 kommenttia

 1. Ai miten ihania tonttutyttöjä! Tuo eka voisi olla ihan joulukorttiin sopiva kuva; joulu on täynnä yllätyksiä - tässä sinulle niistä yksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sattuikaan! Näitä kuvia tuli todellakin meidän joulukorttiin :D Laitoin vain kasvokuvia sukulaisille näkyviin. Tuo sinun sanoma lauseesi olisi kyllä ollut täydellinen korttiin! Kiitos Titta <3

   Poista
 2. Ei ihme, että tyttöset näistä tykkäävät! Ovat kyllä todella hienot tonttuasut, ei ihan perinteiset, mutta niin suloiset :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti on ollut mieleen, joka välissä pitäisi päästä tonttuilemaan :D Kiitos Hanna Mi <3

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H