24.luukku: Joulusukat

9.30

24.12.2015


Tänä aamuna lapset saivat jo pienet lahjat ennen joulupukin tuloa näistä tekemistäni joulusukista. Molemmille neideille tein tietysti omat sukat. Parina aamuna kun nämä ehti  jo valmistuttuaan roikkumaan seinällä, piti neitien heti rynnätä katsomaan olisiko sinne sisälle ilmestynyt jotain. Niinpä näin jouluaaton kunniaksi laitoin sukkien sisälle oikeasti yllätykset, muutenhan nämä sukat toimii näin joulun aikaan koristeena.

Rauhallista ja ihanaa joulua teille kaikille! Kiitos tästä vuodesta ja ensi vuonna taas nähdään uusin ideoin <3


Lue myös nämä :)

12 kommenttia

 1. Joulusukat on niin symppikset! Meilläkin on sukat aattoaamuksi odottaneet jo jokusen vuoden. Aamulla on aina pieni ryntäys kurkkimaan, mitä sieltä löytyy. Tänä vuonna mukana ekaa kertaa myös koiran sukka :D

  On ollut niin mukava seurata tätä sinun blogiasi! Kiitos ja hyvää joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät joulut sinullekin Titta :) On ollut myös kiva käydä kurkistelemassa blogissasi mitä kaikkea kivaa ja jouluista olet tehnyt, jään kyllä vastaisuudessakin seurailemaan :)

   Poista
 2. Kiitos kivasta kalenterista! Ihanaa joulua teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannariina myös itsellesi ihanasta kalenterista, joka päivä kävin kurkistamassa mitä ihanuuksia tänään löytyy :)Ihanat joulut myös teille 💖

   Poista
 3. Kauniit sukat! Rauhallista ja hyvää joulua ❤ !

  VastaaPoista
 4. Ihana kalenteri! Löysin vasta blogisi ja avasin kaikki luukut kerralla, kivoja ideoita. Liityin heti lukijaksi niin löydän tänne toistekin :) Ihanaa joulun aikaa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, kuinka mukava kuulla :) Tervetuloa lukijaksi ja oikein ihanaa joulun aikaa sinullekin!

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H