23.luukku: Rusinat, manteli ja glögi yhteen soppii!

10.00

23.12.2015


Kaupasta ostetun valmiin glögin seuraksi piti saada jotain pientä. Pussitin rusinoita ja manteleita sekaisin läpinäkyvään sellofaanipussiin ja tein siitä glögin seuraksi lahjatuliaisen. Hurmaava pullonkaulaan laitettava teksti kruunaa tämän lahjan. Mukava pieni lahjatuliainen, näin joulun aikaan vietäväksi ystäville tai sukulaiselle.

Suloiset merkit pullon kaulaan: More Joy by Kuitukuu.

Lue myös nämä :)

6 kommenttia

 1. Kiva pullon kauluri. On mukava aina nähdä, millaisia erilaisia kaulureita voikaan olla. Mä tein joskus mm. tällaisen ja olin ihan tykästynyt tulokseen, kun en oikein tuota virkkuukoukkua handlaa :D http://oliaika.blogspot.fi/2015/03/kevaalla-kukkakauluri-kaulaan_12.html Kaulureita tarvitaan aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :) Ostin noita tosiaan useamman ja eri teksteillä saa sitten aina laittaa kyläviemisiin.

   Poista
 2. Tämä on kyllä tosi hyvä idea! Rusinat ja mantelit mukaan. Täytyykin muistaa tämä, kun kyläreissulle glögiä viedään seuraavan kerran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna Mi :) On tosiaan kiva viedä tuliaisina aina jotain pientä ja mitkä sen parempia tuliaisia, kuin syötäväksi tarkoitetut :D

   Poista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H