17.luukku: Pannunalunen fanttilangasta

6.44

17.12.2015


En tiedä kummasta olen enemmän innoissani: uudesta kauniista pannustani vai sitten näiden fanttilanka-pannunalusten punomisesta! Koukuttavaa puuhaa, pienen alkutakkuilun jälkeen näitä olisi tehtaillut vaikka kuinka, mutta varaamani materiaali loppui.
Katsokaapa nyt tuota uutta suloista emalipannuani, eihän sen ohitse voinut kävellä. Se oli siis pakko ostaa: Hyvää joulua minulle ;)

Materiaalit pannunaluseen PAAPOSTA.
Myös hurmaava emalipannu löytyi PAAPOSTA!

Made with love-merkit PAAPOSTA.

Lue myös nämä :)

8 kommenttia

 1. Hyvää Joulua sinulle! Kaunis kannu ja ihanan pehmeännäköiset pannunaluset. Punonta näyttää kovin tutulta, tuli itsekin kokeiltua tänä syksynä, aika paljon pienemmässä mittakaavassa vain :). Hauskaa puuhaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista ja Hyvää joulua sinullekin! Tähän punontaan jää kyllä koukkuun :)

   Poista
 2. Nämä kuuluvat yhteen!
  - Emalikannu on valloittava ja aluset niin kaunista työtä. Nuo pienet "Made with love" -merkit on loistava loppusilaus hienolle työlle. Tahtoo - molemmat ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Tykkään kyllä niin molemmista <3 Kiitoksia Titta :)

   Poista
 3. Voi että, miten kaunis tuo emalikannu onkaan! Kuviot ja värit <3. Pannunalusiin ihastuin myös, farnttilanka on niin pehmeän näköistä ja silti sopivaa moneen vähän tukevuuttakin tarvitsevaan käsityöhön. Pitäisi itsenikin verestää muistia näistä punonnoista, muistan ala-asteella tehneeni pannunalusia tällä tekniikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emalikannu oli kyllä rakkautta ensisilmäyksellä <3 Ja Ihastuin myös tuohon fanttilankaan, huopa ja villa on muutenkin ihania materiaaleja, mutta varsinkin näin talviaikaan ne inspiroi.

   Poista
 4. Niin suloisia sekä pannunalunen, että emalikannu! :)

  VastaaPoista

Suosituimmat kirjoitukset

Vuoden askartelija 2015
Tutustu Pikkulotta- käsityöriipukseen!

Etelä-Pohjalaisena käsityönä valmistettu Pikkulotta riipus on EcoAct valkohopeasta valmistettu uniikki käsityökoru. Nyt valmisettu 500 kappaleen erä 100 vuotisen Suomen kunniaksi. Tutustu!


pikkulotta.fi

Yhteistyössä

Paapo

etsiresepti.fi

Top 100 Kakkublogit

Kangaskulma MY-H